duminică, 13 martie 2016

Secom - noul rasfat! - urmeaza a fii testate

Buzzstore ne rasfata inca o data!!!

De data aceasta Buzzstore are ca si partener de rasfat SECOM - Produse naturale, consultanta naturopata!

Pana si numele imi place si imi starneste curiozitatea de a le incerca. : Produse naturale si consultanta NATUROPATA

Uite cate informatii ne ofera despre aceasta campanie:

Life-flo® este o gama complexa de produse pentru ingrijire si infrumusetare inclusiv pro-duse adresate tipurilor de ten care necesita tratamente dermatologice. Principiul de baza in formularea produselor Life-flo® este asocierea ingredientelor naturale intr-o maniera inovativa, sustinuta de cercetari stiintifice. In plus, cu ajutorul produselor Life-flo® iti poti realiza singura acasa propriile masti si produse de ingrijire cosmetica!

 

Frumusetea ta infloreste in aceasta primavara cu fito-dermatocosmeticele Life-flo®: o gama complexa din extracte vegetale si ingrediente naturale intalnite in cele mai diverse zone ale globului, de la apele cristaline ale Antarcticii pana la taramurile exotice din Noua Zeelanda.
 
Formulele Life-flo® sunt create in baza cercetarilor stiintifice extinse pentru a respecta fiziologia pielii si pentru a oferi rezultate exceptionale prin aplicare topica, non-invaziva. 
 

...te prinde bine!

Te invitam in magazinele Secom® unde, sub indrumarea consultantilor nostri Life-flo®, poti alege produsele fito-dermatocosmetice naturale de ingrijire corporala si faciala ce ti se potrivesc, astfel incat tu sa te bucuri de o piele si un par de invidiat.

Mai mult, datorita conceptului inovator pe care il au la baza, in magazinele Secom® poti afla care este tipologia ta de ten, personaliza o rutina de ingrijire a pielii si elabora un program personalizat de ingrijire.

 

In campanie sunt disponibile 240 de locuri, in orasele in care sunt deschise magazine Secom® (120 pentru Bucuresti, 30 - Ploiesti, 30 - Iasi, 30- Bacau, 30 - Brasov).
 
Campania se desfasoara in perioada 22 februarie - 15 aprilie 2016. Inscrierile sunt permise incepand cu 22.02.16 pana la ocuparea tuturor locurilor disponibile
...esti la un click distanta!
 
Completeaza chestionarul de selectie in campanie dupa ce te-ai autentificat in contul tau si fii cat mai sincer/a. Nu uita! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite! 
 
Sunt selectate acele BUZZerite al caror profil este potrivit produselor propuse spre testare si locuiesc in orasele Bucuresti, Bacau, Brasov, Iasi, Ploiesti.
 
 
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu