13 motive să-ți arunci cuptorul cu microunde
Mâncând pe termen lung alimente preparate în cuptorul cu microunde, vom suferi deteriorări neurologice permanente (scurt-circuite ale impulsurilor electrice, depolarizarea și demagnetizarea țesuturilor nervoase);
– Organismul uman nu poate metaboliza produsele necunoscute, rezultate în urma supunerii alimentelor la microunde;
– Producerea de hormoni este oprită sau modificată, atât la bărbați cât și la femei;
– Efectele produselor secundare
rezultate în urma folosirii cuptoarelor cu microunde sunt reziduale (pe
termen lung, permanente) pentru corpul uman;
Mineralele, vitaminele și alți nutrienți din alimentele preparate în cuptoarele cu microunde sunt distruse sau alterate, astfel încât, corpul uman nu poate beneficia de ele, ori absoarbe nutrienți alterați, care-i fac rău în loc de bine;
– Mineralele din legume sunt
transformate în radicali liberi, cauzatori clari de cancer, atunci când
legumele sunt preparate la cuptorul cu microunde;
– Alimentele preparate la cuptorul cu
microunde provoacă tumori intestinale și stomacale. Acest lucru poate
explica creșterea îngrijorătoare a cancerului de colon în SUA, unde 90%
din populație folosește un astfel de aparat;
– Consumul prelungit de alimente supuse
radiațiilor cuptoarelor cu microunde duce la înmulțirea celulelor
canceroase în sângele uman;
– Consumul continuu de alimente
preparate la microunde determină deficiențe imunitare grave în ceea ce
privește glandele limfatice și alterarea sângelui;
– Hrănirea cu astfel de alimente
provoacă pierderea memoriei și a concentrării, instabilitate emoțională
și chiar scăderea inteligenței;
– Scurgerile necontrolate de radiații pot provoca leucemie și cataractă;
– Radiațiile se pot scurge prin pereți;
Amintiți-vă: Dacă udați o sămânță cu apă care a stat 2 minute în cuptorul cu microunde, ea nu va mai încolți!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu